Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Sastamalan Sanataituri 2019 -kilpailuSINUSTAKO SASTAMALAN SANATAITURI 2019?


Suomen Kirjapääkaupunki tarvitsee uusia kirjapäitä! Sastamalan Sanataituri -kirjoituskilpailu houkuttelee lapsia ja nuoria tuomaan oman verbaalisen osaamisensa kaikkien kuultavaksi, oli lajina sitten rap, runo, proosa, kasku tai jokin muu. Kilpailuun voivat osallistua kilpailuvuonna 16 vuotta täyttävät ja sitä nuoremmat kirjoittajat.Kilpailussa on kaksi sarjaa: 1) alakoulu, 2) yläkoulu. Kilpailun aiheena on Mun luonto.


Kilpailun finaali pidetään Lasten ja nuorten kirja- ja kulttuuritapahtumassa LANKUSSA lauantaina 23.11.2019. Finalistit voivat itse esittää tekstinsä tai antaa sen teatteritaiteen perusopintojen opiskelijoiden esitettäväksi. PÄÄPALKINTO on 200 €/sarja.


Kilpailuun osallistuvan tekstin tulee olla suomea ja osallistujan itsensä kirjoittama. Tekstin maksimipituus on 2000 merkkiä.

Kilpailuun osallistuminen päättyy ke 23.10.2019.

Tekstit lähetetään sähköpostin liitetiedostona (.doc) outi(a)sastamalanopisto.fi otsikolla: ”Sanataituri 2019”.

 

Lisätiedot:
Outi Kautonen, suunnittelijaopettaja
etunimi@sastamalanopisto.fi / 0503210124

____________

 

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Sastamalan Opisto järjestää LANKKU-tapahtumassa kirjoituskilpailun ”Sastamalan Sanataituri 2019”. Kilpailuun voi osallistua joko omalla nimellä tai nimimerkillä.

Kilpailussa on kaksi sarjaa: 1) alakoulu, 2) yläkoulu. Kilpailuun voivat ottaa osaa kilpailuvuonna 16 vuotta täyttävät tai sitä nuoremmat lapset ja nuoret asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Kilpailuun osallistuvan tekstin tulee olla suomea ja osallistujan itsensä kirjoittama. Tekstin maksimipituus on 2000 merkkiä. Myös välimerkit lasketaan. Kilpailuun osallistuva teksti ei saa olla aiemmin julkaistu. Kilpailuun osallistuminen päättyy ke 23.10.2019. Tekstit lähetetään sähköpostilla outi(a)sastamalanopisto.fi otsikolla: ”Sanataituri 2019”.

Kilpailun finaali pidetään Lasten ja nuorten kirja- ja kulttuuritapahtumassa (LANKKU) la 23.11.2019. Finalistit voivat valita esittävätkö tekstinsä itse vai antavatko sen teatteritaiteen perusopetuksen opiskelijoiden ilmaistavaksi. Ennen finaalia suoritetaan karsinta.

Kilpailun finalistit valitsee esiraati, joka koostuu palkintoraadin jäsenistä ja Sastamalan Opiston henkilökunnasta. Palkintoraatiin kuuluu neljä jäsentä, joista yksi toimii raadin sihteerinä ilman äänioikeutta. Raati päättää palkintosumman jakamisessa kilpailussa.

Kilpailun pääpalkintona on 200€/ sarja. Palkinnosta vastaa Sastamalan Opisto.

Kilpailija suostuu mahdolliseen tekstien julkaisemiseen Opiston julkaisuissa ilman eri korvausta.

SANATAITURI-juliste PAINO muokattu

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner