Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Esiintyjät / Muu ohjelma

EEDDSPEAKS

Yksi Lankun odotetuimmista esiintyjistä on tubettaja Eedspeaks eli Eetu Pesonen.

Eeddspeaks on yksi Suomen tunnetuimmista vloggaajista. Hänen vlogikanavaltaan löytyy niin kokkausvideoita, dailyvlogeja, kuin aihepitoisia videoitakin. Hänellä on myös suosittu Eeddplays-niminen pelikanava. Eetulla on ilmiömäinen tapa luoda sisällöstään koukuttavaa - oli aihe mikä tahansa. Hän on sanavalmis, huumorintajuinen ja hauska Suomituben konkari.

Klo 17.00 Auditorio

Eeddspeaks YouTubessa

Eetu1_HenriJuvonen


ROPONEN

Eetun kanssa lavalle astelee toinen suosittu tubettaja Roponen. Roposen pelipainotteiselta kanavalta löytyy pelivideoiden lisäksi myös paljon muuta sisältöä, esim. vlogeja ja haastevideoita. Hän pelaa mm. Minecraftia ja Overwatchia, sekä kokeilee erilaisia hauskoja pelejä.

Klo 17.00 Auditorio

Roponen YouTubessa


Roponen 1

 

HÖPINÄTÖTTERÖ

Höpinätötterö on lastenmusiikkiduo, jonka vinkeän vinksahtanut show tarjoilee hupia ja huumoria koko perheelle. Lauluissa seikkailevat muun muassa vauhdikkaat ralliautot, herkulliset voileivät sekä Nestori-mato. Orkesterissa laulavat ja soittavat Janne Laurila (kitara & laulu) ja Joonas Keskinen (kontrabasso & laulu), jotka loihtivat ilmoille kaikenlaista höpinää! Duo julkaisi ensimmäisen täyspitkän albuminsa “Höpsistä pussiin” alkuvuodesta 2017. Debyyttialbumi oli Emma-ehdokkaana vuoden lastenmusiikkialbumiksi. Höpinätötterön voit bongata myös Pikku kakkosesta! 
 
Ei sitten muuta kuin hippulat vinkumaan ja höpinää tötteröön!

Klo 12.00 Auditorio

Kuuntele Höpinätötteröä:

Höpinätötterön kotisivut

Höpinätötterö YouTubessa


Höpinätötterö

 


NUKKETEATTERI KUUMA ANKANPOIKANEN: ISO HAHA SUSI

Iso haha susi on nukketeatteriesitys susista, hillosta ja pelon kohtaamisesta. 

Riemastuttavat esiintyjät Sirpa Järvenpää ja Riina Tikkanen luovat näyttämölle satumaisen maailman, johon eksyvät kuin metsään. Matka vie heidät huvittavasta ongelmatilanteesta toiseen ja läpi kaikenlaisten pesien ja muiden pikku luontoplänttien, possujen röhkinän ja suden turkin. Se, mikä on aivan pientä, näyttäytyy joskus mielikuvituksen tai kameran linssien läpi valtavan suurena. Näyttämölle muodostuu kahden esiintyjän kokoinen turvallinen ja intiimi maailma, jossa kohdata omia pelkojaan, kaiken läpäisevän koomisen tason kautta, yhdessä. 

Iso haha susi haluaa omalta osaltaan olla herättämässä keskustelua suhteestamme luontoon ja omaan eläimellisyyteemme. Esitys katsoo lempeän lämpimin silmin ihmisen yritystä kommunikoida niin toisen ihmisen kuin toisen lajin edustajan kanssa, ja haluaa tarjota lapsille välineitä peloista puhumiseen ja niiden kohtaamiseen. 

Esityksen valmistaa (vierailevine tähtineen) mm. Helsingin Juhlaviikoilla vieraillut ja lukuisia palkintoja voittanut työryhmä Kuuma Ankanpoikanen.  

Esitys sopii yli 5-vuotiaille 

Kesto 45min 

Klo 13.30 Auditorio

Ohjaus ja käsikirjoitus: Antti-Juhani Manninen
 
Esiintyjät: Sirpa Järvenpää ja Riina Tikkanen 
Nuket ja visuaalinen toteutus: Heini Maaranen 
Videotekniikka: Markus Alanen 
Valot: Katri Kinnunen 
Musiikki: Hilla Väyrynen 
Remiksaukset: Henna Haahti, Jukka Herva
ja Mikko Tirri

isohahasusi-0725 

AVAJAISET

Lankun suojelijoiden, Aino Havukaisen ja Sami Toivosen, tervetuliaissanat. Avajaispiirustus. Höpinätötterö esiintyy avajaisten jälkeen.

Klo 12.00 Auditorio

 

HavukainenToivonen04

Kuva: Pertti NisonenSASTAMALAN SANATAITURI 2018 JA SASTAMALAN MUSIIKKIOPISTO

Alle 16v. suunnattu kirjoituskilpailu. Tule nauttimaan sanataiteesta ja katsomaan ketkä kruunataan tämän vuoden Sastamalan Sanataituriksi. Katso tarkemmat ohjeet ja osallistuminen TÄÄLTÄ.

Sastamalan musiikkiopiston nuoret soittajat tuovat tuulahduksen taiteen perusopetuksesta. Istuudu alas ja anna tulevaisuuden taitajien viedä sinut hetkeksi sävelten maailmaan.

Klo 15.00 Auditorio

SANATAITURI-FB_090918-1PUHEENVUOROT VANHEMMILLE JA KASVATTAJILLE: E-URHEILUOHJAAJA TANJA KUOKKANEN JA PELITAITO-KOULUTTAJA RAMI SIHVO

Tervetuloa kuuntelemaan kokeneiden pelikouluttajien puheenvuoroja! Rami Sihvo on Ehyt ry:n pelitaitokouluttaja. Hän puhuu digitaalisesta pelaamisesta ilmiönä ja harrastuksena. Mitkä ovat pelaamisen motivaatiot ja vaikutukset, eli mitä hyötyjä ja haittoja pelaamisessa voi olla? Mitkä ovat vanhempien roolit pelikasvattajina?

Tanja Kuokkanen on perustanut nuorisotyöllisen e-urheiluorganisaation Turku Game Academyn ja toimii tällä hetkellä SASKY koulutuskuntayhtymän e-urheiluohjaajana.

Maailma muuttuu, pysyvätkö aikuiset perässä? Tule kuulemaan ja keskustelemaan. Puheenvuorojen jälkeen on aikaa keskustelulle.

Klo 14.00 Fossiili-luokka

 

Kuva KAVI Peliviikko fi
KUVA: KAVI, peliviikko.fi


DRAAMASEIKKAILU PUNAISEN KUNINGATTAREN KIROUS

Kuka keksii parhaan ja yliampuvimman kehun Herttakuningattarelle? Entä vastauksen kaikista päättömimpään arvoitukseen?

Herttakuningatar koettaa vallata koko maailman krokettikentäkseen. Tule seuraamaan valkoista jänistä ja pelastamaan maailma punaisen kuningattaren vallan alta Sylvään ympäristöön levittäytyvällä draamallisella mysteerikierroksella. Toteuttajana nuoret teatteriharrastajat.

Lähdöt eteisaulasta klo 12.30, 13.30 ja 14.30. Tervetuloa! Maks. osallistujamäärä 20 henkilöä.

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner