Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Etsitkö esiintyjää? Haluatko esiintymään?

OPISTON ESIINTYJÄPANKKI

 

Sastamalan Opisto saa vuosittain lukuisia yhteydenottoja koskien esiintymisiä paikallisiin tilaisuuksiin. Opisto haluaakin tarjota esittävien taiteiden opiskelijoilleen (1-100v.) ja opettajilleen mahdollisuuden päästä esiintymisten kautta kehittämään omia kykyjään.

Näiltä sivuilta löydät esittelyitä eri estraditaiteen alojen esiintyjistä, jotka ovat esiintyneet Opiston ja yhteistyötahojemme tilaisuuksissa, useimmat muuallakin.

Ilmoittautuakseen esiintyjäksemme ei tarvitse olla ammattilainen eikä 10 vuoden musiikkiopintoja vaadita. Riittää, että omaa jonkin verran lavakokemusta ja tykkää esiintyä. Tervetuloa mukaan!

Opisto toimii ainoastaan esiintyjien välittäjänä.

Mahdolliset keikkapalkkiot yms. hoidetaan esiintyjän kanssa.

 

Keikkatiedustelut ja kyselyt esiintyjäpankista:

outi@sastamalanopisto.fi / 0503210124

 

ESIINTYJÄT

 

Jazztamala Singers

Tunnelmallinen sekakuoro, joka tarjoaa ennakkoluulotonta vauhdikasta vanhan ajan jatsia lempeän viihdemusiikin ystäville. Ohjelmisto on pääasiassa englannin- ja suomenkielistä. Esitysten kesto n. 15-45min. 

 

Opiston Flamencoryhmä

Koostuu pitkään yhdessä tanssineista alan konkareista, jotka ovat levittäneet flamencon ilosanomaa mm. Tampereen Flamencoviikoilla. Tarkat ja rytmiset liikkeet yhdistettyinä näyttäviin asuihin takaavat mieleenpainuvan esityksen.

 

Trio Lux (Tulisalmi, viulu), (Ahjo, huilu), (Turu, kantele)

Ammatillinen muusikkokolmikko, joka ei soittele, vaan Soittaa. Konserton jälkeen yleisö ei jää kylmäksi vaan saa lämpimän ja pitkäkestoisen muiston.

 

Viuluryhmä Viuluvirtuoosit

Soittaa tilaisuuksissa, jossa tarvitaan lyhyttä musiikkihetkeä kamarimusiikin parissa. Ryhmä esiintyy säestäjän kera.

 

Romulan Taiteellinen Teatteri

Kiikan kannarissa omaa teatteria pyörittävä yhteisö tekee myös satunnaisia keikkoja tarjoten maistiaisia esityksistään. Myös räätälöityjä kohtauksia sekä isäntiä, juontajia ja muuta teatteritaiteen osaajaa eri tapahtumiin sopii kysellä. Lisätiedot & tiedustelut: 0466004671 / juurikka.kati@gmail.com / www.romulantaiteellinenteatteri.com

 

Nuortenteatteri TAIKA

Nuorista innokkaista teatterintekijöistä koostuva ryhmä, jolla on esiintymiskokemusta monista Opiston tapahtumista. Ryhmä tunnetaan etenkin hulvattomista improvisaatioesityksistään. Ryhmältä voi tiedustella erilaisia, n. 10-20 min. esityksiä vauhdittamaan tapahtumaa. 

 

Canto-kuoro

Mouhijärveläinen sekakuoro, jossa on laulajia Sastamalasta ja sen ulkopuoleltakin. Canto esittää viihteellistä musiikkia ja taidemusiikin helmiä esiintyen säestäjän kera joko isona kuorona tai n. 4-8 hengen ryhmänä. Esitysten kesto n. 15-30min. 

 

Retro-tytöt

Retrotytöt on kuuden naisen lauluryhmä, joka esittää ikivihreitä ja kansanlauluja, säestyksellä tai ilman. Ohjelmistossa on myös Kantelettaren runoista ja kansanlauluista koostuva ohjelmakokonaisuus.  Joulun aikaan Retrotytöiltä löytyy Tiernapoikaesitys. Yhteystiedot: Seija Levonoja, seijalevonoja@netti.fi tai puh. 050 5539970.

 

Leo Lassy and The Evergreens

3-4 henkinen orkesteri, joka soittaa tanssimusiikin ja viihdemusiikin lisäksi jazziakin.
Laulusolistina toimii Marianne Laitala.
    


Trio Leos

Trion muodostaa laulava basisti Jukka Ritanen, kitaristi Jari Joona ja klarinetisti/saxofonisti Leo Lassy. Musiikki koostuu koti- ja ulkomaisista ikivihreistä, ballaadeista ja kansanlauluista. Musiikkikappaleet pystytään valitsemaan tilaisuuden luonteen mukaan. Trioon on mahdollista yhdistää Tanssido IINAT (Tiina Mannelin ja Nina Virolainen), jotka esittävät itämaisia tansseja.

 

Duo Amileos

Soittaa monipuolista tanssi- ja viihdemusiikkia. Duon muodostaa hanuristi Aimo Kuhmonen rytmilaitteineen ja klarinetisti/saxofonisti Leo Lassy.Trubaduuri Jukka Ritanen

Tässä tulee laulava mies, kitara ja hattu!

Jukka esittää monipuolista laulelmamusiikkia ja huumoriakin löytyy!

 


Kiikan Torvisoittokunta

Lähes 100v. toiminut puhallinorkesteri, joka soittaa perinteistä torvimusiikkia ja ohjelmistoon kuuluu uudempaakin musiikkia hyvillä sovituksilla.

 

    
Leo Big Band  

Hyvätasoinen Big Band, jonka laulusolistina Marianne Laitala.
Orkesteri on esiintynyt mm. Budapestin Big Band Festivaaleilla hyvällä 
menestyksellä jo kolme kertaa.

Kyselyt ja lisätiedot: Leo Lassy p 040 869 8995 / leo.lassy@elisanet.fi.

 

Duo Lehtinen & Lipasti

Viulisti Pauliina Lehtinen ja pianisti Sakari Lipasti muodostavat duon, jonka säännöllinen konsertointi on kerännyt kiinnostusta ja kiitosta. He soittavat juhlissasi toivekappaleet klassisesta tangoihin ja popimpaan musiikkiin. Jos tilastasi puuttuu piano, niin Duo tuo paikalle sähköpianon. Yhteydenotot: www.pauliinaviolin.com

 

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner