Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Kulttuurikuntouttajat teksti

Kuku Kannari57

Kulttuurikuntouttajakoulutusta suunnitellaan v 2018 yhdessä Tampereen vanhuspalveluyhdistyksen kanssa. Lisätietoja: Heidiltä, heidi@sastamalanopisto.fi, 040 6750198

Uusi Kulttuurikuntouttajat -koulutus alkoi Sastamalan Opistossa syyskuussa 2016!

Lisätietoja koulutuksesta (aikataulun, opintojaksokuvaukset) löydät täältä.

 

KUKU -hanke vuosina 2012-2013

Kulttuurikuntouttajat-hankkeessa luotiin paikallisiin resursseihin pohjautuva, tietoa ja toimintaa yhdistävä täydennyskoulutus sosiaali- ja terveysalan työntekijöille. Hankkeen kolme keskeisintä tavoitetta olivat taiteen ja kulttuurin saatavuuden parantuminen ja hyödynnettävyyden lisääntyminen sosiaali- ja terveyspalveluita tuottavissa organisaatioissa, sosiaali- ja terveysalan työntekijöiden kuntouttavan työotteen kehittyminen taiteen ja kulttuurin keinoin sekä paikalliseen yhteistyöhön pohjautuvan sosiaali-, terveys- ja kulttuurialaa yhdistävän toimintamallin luominen.

Hanketta hallinnoi Sastamalan Kulttuuripalvelut ja hankkeessa olivat mukana Sastamalan Opisto, Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut SOTEsi sekä Sastamalan koulutuskuntayhtymä SASKY. Hanketta tuki Taiteen edistämiskeskuksen Pirkanmaan toimipiste. Hankkeen keskeinen sisältö, Kulttuurikuntouttajat-koulutus, toteutettiin Sastamalassa 1.3.2012-31.12.2013. Toteutuksesta vastasi Sastamalan Opisto.

Hanke toteutui vuosina 2012-2013, mutta se elää edelleen useiden sosiaali- ja terveyspalveluja tuottavien tahojen arjessa Pirkanmaan ja Satakunnan alueella.

Kulttuurikuntouttajat-hankkeen esite


Toimintamalli p   

 Hanke p    Verkkojulkaisu p

 

 

 

L    Y

 

 

 

 

 

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner