Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Ilmoittautuminen ja kurssitarjonta

SELAA OPINTO-OHJELMAA JA ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Miksi kursseille ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta? Sähköinen ilmoittaumisjärjestelmä takaa opiskelijoiden pääsyn varaamaan opiskelupaikkansa todellisen ilmoittautumisjärjestyksen mukaan. Ohjelma ilmoittaa, milloin kurssin aloituspaikat ovat täynnä ja minkä varasijan mahdollisesti saat. Saat tiedon opiskelupaikasta heti ilmoittautumisen yhteydessä.  Voit myös perua ilmoittautumisesi netin kautta.

Toivomme ilmoittautumisohjeen auttavan sinua. Myös ilmoittautumisjärjestelmässä on ohjeita ilmoittautumiseen.

Mikäli sähköinen ilmoittautuminen ei ole mahdollista, voit ilmoittautua myös:

  • Paikan päällä opiston toimistossa (Onkiniemenkatu 1, 38200 Sastamala)

  • Puhelimitse opiston toimistoon palvelusihteereille Arjalle (040-1382033) ja Merjalle (040-138 2034).

 

Aktiiviopiskelijan maksut (aktiivikortti)

Aktiiviopiskelijaksi voi alkaa maksamalla 68,50 € lukukausimaksun. Opiston toimialueen työttömälle työnhakijalle (koodi 02, 03, 07 tai 08) ja eläkeläiselle, jonka tulot ovat kuukaudessa keskimäärin korkeintaan 1 000 €, lukukauden aktiivimaksu on 15 €. Työttömiltä vaaditaan todistus työnhaun voimassaolosta ja pienituloisilta eläkeläisiltä verotustodistus.

 

Lasten ja nuorten aktiivimaksu

Alle 18-vuotiaat voivat ilmoittautua aktiiviopiskelijaksi maksamalla 42 € lukukausimaksun. Vanhemmat, jotka ovat pienituloisia esimerkiksi työttömyyden, osa-aikatyön, yksinhuoltajuuden, pitkän sairausloman tai eläkkeen takia voivat ilmoittaa lapsensa aktiiviopiskelijaksi 15 € lukukausihintaan. Alennettuun hintaan oikeutettujen aktiiviopiskelijoiden ilmoittautuminen tapahtuu opiston toimistossa tai osastonjohtajalle.

Aktiiviopiskelijaksi ilmoittaudutaan syyskaudella 15.8.–30.9.2018 ja kevätkaudella 3.-31.1.2019. Muina aikoina aktiiviopiskelijaksi ei voi ilmoittautua. Ilmoittautuminen tapahtuu opiston toimistossa, netissä tai osastonjohtajalle. Aktiivimaksu laskutetaan opintomaksun tapaan. Aktiiviopiskelija pääsee ilman eri maksua lähes kaikille kursseille kaikissa osastoissa sinä aikana kun aktiivimaksu on voimassa. Kursseille täytyy kuitenkin ilmoittautua. Aktiivimaksu ei koske musiikin tai kielten yksilö- tai pariopetusta, avointa yliopistoa, HH- ja kotikursseja eikä yli 60 € lukukauden kursseja. Aktiiviopiskelijalle ei taata pääsyä kurssille, jonka osallistujamääriä joudutaan karsimaan. Aktiiviopiskelijan odotetaan osallistuvan valitsemiinsa opintoihin säännöllisesti, koska poissaolot ja ryhmien vaihtamiset häiritsevät muiden ryhmäläisten oppimista.

 

Ilmoittautumislinkit normaalihintaisiin aktiivimaksuihin 2019:

Lapset ja nuoret

Aikuiset, asuinpaikka Sastamala

Aikuiset, asuinpaikka muut kunnat

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner