Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Opiston tarjontaa nuorille ja lapsille

Lasten ja nuorten aktiivimaksu

Alle 18-vuotiaat voivat ilmoittautua aktiiviopiskelijaksi maksamalla 42 € lukukausimaksun. Vanhemmat, jotka ovat pienituloisia esimerkiksi työttömyyden, osa-aikatyön, yksinhuoltajuuden, pitkän sairausloman tai eläkkeen takia voivat ilmoittaa lapsensa aktiiviopiskelijaksi 15 € lukukausihintaan. Alennettuun hintaan oikeutettujen aktiiviopiskelijoiden ilmoittautuminen tapahtuu opiston toimistossa tai osastonjohtajalle.

Aktiiviopiskelijaksi ilmoittaudutaan syyskaudella 21.8.–30.9.2017. Muina aikoina aktiiviopiskelijaksi ei voi ilmoittautua. Ilmoittautuminen tapahtuu opiston toimistossa, netissä tai osastonjohtajalle. Aktiivimaksu laskutetaan opintomaksun tapaan. Aktiiviopiskelija pääsee ilman eri maksua lähes kaikille kursseille kaikissa osastoissa sinä aikana kun aktiivimaksu on voimassa. Kursseille täytyy kuitenkin ilmoittautua. Aktiivimaksu ei koske musiikin tai kielten yksilö- tai pariopetusta, avointa yliopistoa, HH- ja kotikursseja eikä yli 60 € lukukauden kursseja. Aktiiviopiskelijalle ei taata pääsyä kurssille, jonka osallistujamääriä joudutaan karsimaan. Aktiiviopiskelijan odotetaan osallistuvan valitsemiinsa opintoihin säännöllisesti, koska poissaolot ja ryhmien vaihtamiset häiritsevät muiden ryhmäläisten oppimista.


Kurssitarjontaa lapsille ja nuorille

Katso Opiston tarjonta lapsille ja nuorille kotiin jaetusta oppaasta tai opistopalveluista:

https://opistopalvelut.fi/sastamala/index.php 

 

Taiteen perusopetus 

Sastamalan Opiston tarjoaa lapsille taiteen perusopetusta käsityötaiteessa, kuvataiteessa, teatterissa ja tanssissa. 

Tutustu lisää: /sivu.tmpl?sivu_id=3802

 

Mikäli et löydä linkin takaa lapsellesi mieluista puuhaa, niin voit kysellä lapsellesi sopivia kursseja suunnittelijaopettajilta.

Tiesithän, että Opistolle voi myös tehdä kurssiehdotuksia. Katso suunnittelijoiden yhteystiedot täältä:

/sivu.tmpl?sivu_id=2874 

 

 

 

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner