Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Avoin yliopisto-opiskelu

Sastamalan Opisto tekee lukuvuonna 2018-2019 yhteistyötä Turun  ja Jyväskylän yliopiston kanssa. Tarvittaessa verkosto laajenee kaikkiin Suomen yliopistoihin ja useimpiin oppiaineisiin! Avoin yliopisto-opetus on yliopisto-opetusta ilman pohjakoulutusvaatimuksia. Opinnot soveltuvat  lisä- ja täydennysopinnoiksi, tukevat ammatillista kasvua ja kehittymistä ja ovat erinomainen harrastus tiedon ja taidon nälkään. Avoin yliopisto-opiskelu on väylä korkeakouluopintoihin ja opinnot saa usein myös hyväksiluettua ammattikorkeakoulu- ja yliopistotutkintojen osaksi. Opiskelun tukena käytetään usein internetin oppimisympäristöjä, videoneuvotteluja tai video- ja äänitallenteita. Seuraa ilmoittelua Opiston nettisivuilla ja facebookissa!

Opistolle voi ehdottaa minkä tahansa Avoimen yliopiston opintokokonaisuuksien tai yksittäisten opintojaksojen järjestämistä -Reagoimme nopeasti ja joustavasti!

  • Mahdollisuus suorittaa opintokokonaisuuksien lisäksi yksittäisiä opintojaksoja
  • Opiskella voi työn ohessa
  • Paikallinen opintopiiri tarjoaa vertaisyhteisön tuen ja kannustuksen, monissa oppiaineissa voit halutessasi opiskella myös itsenäisesti ja oman aikataulusi mukaan.
  • Tuutorilta saat henkilökohtaista ohjausta tarpeen mukaan.
  • Opinnot voi yleensä hyväksi lukea osaksi korkeakoulututkintoa.

Kysy lisää Heidiltä: heidi.kaartokallio@sastamalanopisto.fi, +358406750198

Opintoihin ilmoittautuminen viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä on tärkeää, koska Sastamalan Opistossa avoimen yliopiston opintojen alkaminen edellyttää minimiosallistujamäärää ilmoittauneita opintojen viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Avoimen yliopiston opinnoissa minimimäärä on useimmiten 6 henkilöä/ryhmä.

SYKSYLLÄ 2018 alkavia opintoja (ilmoittaudu vaikka heti!)

Gerontologian perusopinnot, 25 op (2018-2019) Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen

Kasvatustieteen perusopinnot, 25 op (2018-2019) Tarkemmat tidot ja ilmoittautuminen

Kasvatustieteen aineopinnot, 25 op (2018-2019) Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen

Psykologian perusopintoja 15 op (mahdollisuus 10 op verkko-opintoina Turun avoimeen yliopistoon 2018-2019) Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen

KEVÄÄLLÄ 2019 alkavia opintoja:

Aikataulu tarkentuu syksyllä 2018

Puheviestintä, 2 op

Luovan kirjoittamisen perusopinnot, 25 op (2019-2021)

 

 


 

 Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner