Testiteksti
Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Avoin yliopisto-opiskelu

Sastamalan Opisto tekee lukuvuonna 2016-2017 yhteistyötä Turun yliopiston ja Jyväskylän yliopiston avointen yliopistojen kanssa, tarjoten mahdollisuuden opiskella erilaisia opintokokonaisuuksia Sastamalassa. Avoin yliopisto-opetus on kaikille tarkoitettua yliopiston opetusta vastaavaa opetusta, ilman pohjakoulutusvaatimuksia. Korkeakoulutasoiset opinnot tarjoavat ohjatun tutustumismahdollisuuden eri tieteenaloihin ja mahdollistavat älyllisen sivistysharrastuksen. Ne soveltuvat usein myös hyvin lisä- ja täydennysopinnoiksi sekä tukevat ammatillista kasvua ja kehittymistä. Opetukseen osallistuminen ei edellytä muodollista pohjakoulutusta, esim. ylioppilastutkintoa. Avoimen yliopiston opiskelijoiksi voivat ilmoittautua myös seniori-ikäiset henkilöt. Avoin yliopisto-opiskelu on myös toimiva väylä aikuisopiskelijoille korkeakouluopintoihin. Opiskelija voi hakea opiskelupaikkaa yliopiston koulutusohjelmasta suoritettuaan merkittävän osan koulutusohjelmaan hyväksyttävistä opinnoista.

Opiskelu avoimessa yliopistossa tapahtuu tavallisimmin monimuoto-opiskeluna. Opiskelun tukena voidaan hyödyntää internetin oppimisympäristöjä, videoneuvotteluja sekä video- ja äänitallenteita. Tärkeänä opiskelun tukena toimii opintopiiri, joka kokoontuu tuutorin ohjaamana opintojen edellyttämissä määrin ja tarjoaa mahdollisuuden arvokkaaseen vertaistukeen. Opintopiirien aiheet liittyvät yleensä opintoihin sisältyvien asioiden läpikäymiseen, tehtävien tekemiseen sekä vertaispalautteen antamiseen. Opintopiiri muodostuu juuri sellaiseksi kuin kukin ryhmä sen itse tekee! Seuraa ilmoittelua nettisivuiltamme ja facebookista. Lisätietoja avoimen yliopiston opinnoista löydät myös elokuussa ilmestyvästä, joka kotiin jaettavasta, syksyn opinto-ohjelmasta. 
 

****************************************************************************************************

AVOIMEN YLIOPISTON OPINTOTARJONTA SASTAMALAN OPISTOSSA LUKUVUONNA 2017-2018:

Gerontologian perusopinnot (26 op), Jyväskylän avoin yliopisto

Kasvatustieteen perusopinnot (25 op), Turun yliopisto

Kasvatustieteen aineopinnot (35 op), Turun yliopisto (keväältä 2017 jatkavien ryhmä)

Puheviestinnän perusteet (2 op) SLK 2017, Turun yliopisto

 

Avoimen yliopiston opintojen yhteyshenkilönä toimii Heidi Kaartokallio, puh. 0406750198 

 

Opintoihin on mahdollista tulla mukaan myöhemminkin, otathan siinä tapauksessa yhteyttä suunnittelijaopettajaan ennen ilmoittautumista. Avoimen yliopiston opintoihin ilmoittaudutaan saman sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta kuin kansalaisopiston muillekin kursseille.

 

****************************************************************************************************************

 Katso Turun avoimen yliopiston laatima video kasvatustieteen opiskelusta avoimessa yliopistossa! Kasvatustiede Turun Avoin yliopistoKirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner