Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Avoin yliopisto-opiskelu

Sastamalan Opisto tekee lukuvuonna 2017-2018 yhteistyötä Turun yliopiston ja Jyväskylän yliopiston avointen yliopistojen kanssa. Avoin yliopisto-opetus on ihan kaikille tarkoitettua yliopiston opetusta vastaavaa opetusta, ilman pohjakoulutusvaatimuksia. Opinnot soveltuvat harrastukseksi ja usein myös  lisä- ja täydennysopinnoiksi sekä tukevat ammatillista kasvua ja kehittymistä. Avoin yliopisto-opiskelu on myös toimiva väylä aikuisopiskelijoille korkeakouluopintoihin. Opiskelija voi hakea opiskelupaikkaa yliopiston koulutusohjelmasta suoritettuaan merkittävän osan koulutusohjelmaan hyväksyttävistä opinnoista avoimessa yliopistossa. Avoimen yliopiston opinnot saa usein myös hyväksiluettua ammattikorkeakoulu- ja yliopistotutkintojen osaksi.

Opiskelu avoimessa yliopistossa tapahtuu tavallisimmin monimuoto-opiskeluna. Opiskelun tukena käytetään usein internetin oppimisympäristöjä, videoneuvotteluja tai video- ja äänitallenteita. Tärkeänä opiskelun tukena toimii Opiston opintopiiri, joka kokoontuu tuutorin ohjaamana opintojen edellyttämissä määrin ja tarjoaa mahdollisuuden arvokkaaseen vertaistukeen. Mahdollisuuksien mukaan Opisto tarjoaa myös yksilöllistä opintojen ohjausta. Seuraa ilmoittelua nettisivuiltamme ja facebookista. Paperisen kotiin jaetun opinto-oppaan tiedot kannattaa tarkistaa verkkosivuilta, sinne päivitetään ajantasainen tieto opinnoista.
 

****************************************************************************************************

AVOIMEN YLIOPISTON OPINTOTARJONTA SASTAMALAN OPISTOSSA LUKUVUONNA 2017-2018:

Gerontologian perusopinnot (26 op), Jyväskylän avoin yliopisto Ryhmässä on tilaa!

Kasvatustieteen perusopinnot (25 op), Turun yliopisto Ryhmässä on tilaa!

Kasvatustieteen aineopinnot (35 op), Turun yliopisto (keväältä 2017 jatkavien ryhmä) Ryhmässä on tilaa!

Katso Turun avoimen yliopiston laatima video kasvatustieteen opiskelusta avoimessa yliopistossa! Kasvatustiede Turun Avoin yliopisto

 

Puheviestinnän perusteet (2 op) SLK 2017, Turun yliopisto Peruttu. Tämä kurssi tarjolla taas ensi syksynä.

 

Avoimen yliopiston opintojen yhteyshenkilönä toimii Heidi Kaartokallio, puh. 0406750198 

 

Opintoihin on yleensä mahdollista tulla mukaan pitkin vuotta. Ota siinä tapauksessa yhteyttä Heidiin (heidi.kaartokallio@sastamalanopisto.fi, puh. 0406750198) ennen ilmoittautumista. Avoimen yliopiston opintoihin ilmoittaudutaan saman sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta kuin kansalaisopiston muillekin kursseille.

 

****************************************************************************************************************

 Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner