Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Avoin yliopisto-opiskelu

Sastamalan Opisto tekee lukuvuonna 2018-2019 yhteistyötä Turun  ja Jyväskylän yliopiston kanssa. Tarvittaessa verkosto laajenee kaikkiin Suomen yliopistoihin ja useimpiin oppiaineisiin! Avoin yliopisto-opetus on yliopisto-opetusta ilman pohjakoulutusvaatimuksia. Opinnot soveltuvat  lisä- ja täydennysopinnoiksi, tukevat ammatillista kasvua ja kehittymistä ja ovat erinomainen harrastus tiedon ja taidon nälkään. Avoin yliopisto-opiskelu on väylä korkeakouluopintoihin ja opinnot saa usein myös hyväksiluettua ammattikorkeakoulu- ja yliopistotutkintojen osaksi. Opiskelun tukena käytetään usein internetin oppimisympäristöjä, videoneuvotteluja tai video- ja äänitallenteita. Seuraa ilmoittelua Opiston nettisivuilla ja facebookissa!

 

Opistolle voi ehdottaa minkä tahansa Avoimen yliopiston opintokokonaisuuksien tai yksittäisten opintojaksojen järjestämistä -Reagoimme nopeasti ja joustavasti!

  • Mahdollisuus suorittaa opintokokonaisuuksien lisäksi yksittäisiä opintojaksoja
  • Opiskella voi työn ohessa
  • Paikallinen opintopiiri tarjoaa vertaisyhteisön tuen ja kannustuksen, monissa oppiaineissa voit halutessasi opiskella myös itsenäisesti ja oman aikataulusi mukaan.
  • Tuutorilta saat henkilökohtaista ohjausta tarpeen mukaan.
  • Opinnot voi yleensä hyväksi lukea osaksi korkeakoulututkintoa.

Kysy lisää Heidiltä: heidi@sastamalanopisto.fi, 0406750198

Opintoihin ilmoittautuminen viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä on tärkeää, koska Sastamalan Opistossa avoimen yliopiston opintojen alkaminen edellyttää minimiosallistujamäärää ilmoittauneita opintojen viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Avoimen yliopiston opinnoissa minimimäärä on 6-8 henkilöä/ryhmä.

KEVÄTKAUDELLA 2019 alkavia opintoja:

Luovan kirjoittamisen perusopintokokonaisuus, Turun avoin yliopisto (25 op) järjestetään vuosien 2019-2021 aikana opintojaksoittain, mikäli ryhmiin on vähintään 7 ilmoittautunutta määräaikaan mennessä. Tutustu kokonaisuuteen alla olevasta linkistä.

Luovan kirjoittamisen opintokokonaisuus 2019-2021

Ensimmäisenä on tarjolla opintojakso Johdatus kirjoittamiseen (5 op) helmi-huhtikuussa 2019.

1201031  Luovan kirjoittamisen perusopintojen opintokokonaisuus, opintojakso Johdatus kirjoittamiseen (5 op) Ilmoittautuminen ja lisätiedot

1201021  Puheviestintä, Turun avoin yliopisto (2 op) Ilmoittautuminen Opiston ilmoittautumisjärjestelmän kautta avautuu 2.1. klo 12.30. Ilmoittautuminen ja lisätiedot

SYKSYLLÄ 2018 alkaneet ryhmät jatkavat keväällä 2019. Kysy mahdollisuutta suorittaa yksittäisiä opintojaksoja kevään aikana.

Gerontologian perusopinnot, 25 op (2018-2019) 

Kasvatustieteen perusopinnot, 25 op (2018-2019)

Psykologian perusopintoja 15 op (mahdollisuus 10 op verkko-opintoina Turun avoimeen yliopistoon 2018-2019) 

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner