Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Erasmus+ TICTac+55

 

Erasmus

 

ICT as a Life Skill for European Adults and Seniors 20.-24.11.2017 - TICTac+55

Sastamalan Opisto järjesti marraskuussa 2017 viikon pituisen Euroopan Unionin Erasmus+ Avaintoimi 1 (KA1) aikuiskoulutushenkilöstön täydennyskoulutuskurssin. Kurssin teemana oli tieto- ja viestintätekniikka aikuis- ja seniorikoulutuksessa. Osallistujat kurssilla olivat neljän espanjalaisen yliopiston henkilöstöä: Malagan yliopisto (Universidad de Málaga), Coruñan yliopisto (Universidad de Coruña), Salamancan yliopisto (Universidad de Salamanca) ja Alicanten yliopisto (Universidad de Alicante). Kurssin espanjalainen verkkosivu on tässä osoitteessa: https://storify.com/upermanente/ict-as-a-life-skill-for-european-adults-and-senior

Kurssin kuvaus / Course description in EPALE:  https://ec.europa.eu/epale/en/node/40081

Avaintoimi 1: Aikuiskoulutushenkilöstön liikkuvuus

Aikuiskoulutushenkilöstön liikkuvuushankkeen (Mobility project for adult education staff) tavoitteena on parantaa henkilöstön taitoja ja osaamista ja siten kehittää aikuisten opetuksen ja oppimisen laatua vastaamaan nyky-yhteiskunnan ja työelämän tarpeita. Liikkuvuuksien avulla edistetään aikuiskoulutusorganisaatioiden kehittämistä ja kansainvälistymistä.

Osallistujien arvioita kurssista

  • "The course has exceeded all my expectations."
  • "It has been a very interesting course. Congratulations for a perfect organization."
  • "The course definitely gave me new ideas both for my PhD research and to develop inside the research in which my college department is involved now."

*Hanke on rahoitettu kokonaisuudessaan Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta.

Lisätietoja: Tuija Hyvönen, tuija@sastamalanopisto.fi

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner