Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Täydennyskoulutusta kieltenopettajille!

12.09.2018

HUOM! AJANKOHTAISTA!

Kielten osaamismerkit kansalaisopistossa -webinaari pe 19.10. klo 9:30–12:00

KoL (Kansalaisopistojen liitto) järjestää yhdessä Linnalan opiston, Sastamalan Opiston ja Valkeakoski-opiston kanssa webinaarin kielten osaamismerkeistä kansalaisopistoissa perjantaina 19.10. klo 9.30–12.00.

Webinaarissa käsittelemme digitaalisia osaamismerkkejä (Open Badges) kieltenopetuksen näkökulmasta. Yleiskatsauksen jälkeen keskitymme Linnalan opiston, Sastamalan Opiston ja Valkeakoski-opiston yhteisen lake-hankkeen kuulumisiin ja suunnitelmiin. Opistot työstävät käsiteltävää teemaa eteenpäin hankkeensa puitteissa. Lopuksi on aikaa vielä yhteiselle keskustelulle osaamismerkkeihin liittyen.  

Tilaisuus on suunnattu erityisesti kieltenopetuksen parissa työskenteleville. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta päivämäärä kannattaa merkitä jo tässä vaiheessa kalenteriin.

Tilaisuuteen voi myös ilmoittautua jo nyt osoitteessa https://goo.gl/forms/0YHnp33eMD1NdD463. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille.Takaisin

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner