Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Walk'n'Talk runomatinea pääkirjastolla ke 6.6. klo 18:00. Huom! uusi paikka ja uusi kellonaika!

11.05.2018

 

Ohjaaja Inkeri Kivimäki:  ”WalkandTalk lausuntakurssi on yksi Opiston kansainvälisen hankkeen pilottikursseista. Hankkeessa houkutellaan yli 65-vuotiaita kävelemään ja puhumaan. Ja jo on juttua piisannut ja monenlaisia askelia karttunut ja esityksessä pyrimme siihen, että jokaisessa runossa on käveleminen jollain tavalla mukana. On haastavaa ja on taas jotain uutta!”

 

Tervetuloa kuulemaan uuden tyyppistä lausuntaesitystä Sastamalan kaupungin pääkirjastolle, Sillankorvankatu, 38210 Sastamala keskiviikkona 6.6. klo 18:00!

 

*Erasmus+ Walk'n'Talk

 

Opisto on mukana EU-rahoitteisessa Erasmus+ - hankkeessa nimeltään Walk'n'Talk - Prevention and Communication Training for the Elderly aged 65+. Tässä hankkeessa kirjoitetaan uusia opetusmateriaaleja ja järjestetään Opiston senioriopiskelijoille kurssisarja, jossa käveleminen yhdistetään esimerkiksi aktiiviseen muisteluun, kielen opiskeluun, tarinankerrontaan, paikallisen historian tallentamiseen kuvina tai kännykän käyttöön patikoidessa.

 

Opisto osallistuu hankkeeseen ajalla 1.12.2016-30.11.2018. Hanketta koordinoi saksalainen kansalaisopisto Volkshochschule Lingen gGmbH ja muut partnerit ovat Italiassa, Espanjassa, Romaniassa, Itävallassa ja Tšekissä. Walk’n’Talk on strateginen kumppanuushanke joka tähtää yhteiseen innovaatioon ja eurooppalaiseen levitykseen.

 

Lisätietoja suunnittelijaopettaja Tuija Hyvöseltä 040 5623620  tuija@sastamalanopisto.fi

Takaisin

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner